Stress Away - Program pentru Echilibru Personal

Cu Ema Barbă și Andreea Teodor

—— Pentru că am primit această întrebare de multe ori 🙂  sesiunile în acest program nu sunt live, ci sunt înregistrări video profesionale și exerciții scrise, pe care le poți face în orice perioadă a zilei în care ai timp și pe orice fus orar. Toate înregistrările îți rămân și le vei putea folosi și după program. Noi, însă, vom fi aici în timp real pentru a susține procesul tău. ——–

Noi – Ema și Andreea – te invităm să te întorci către nevoile reale ale corpului, minții și sufletului tău, într-un program transformațional de 10 zile care are ca scop eliberarea de stres. Ți-am pregătit teme și instrumente simple, dar puternice, care să te ajute să te relaxezi pe toate planurile și să elimini blocajele sau emoțiile stocate în corp: coaching, exerciții de reflecție, journaling, dar și yoga, meditație, tehnici de respirație.

Între 18 și 27 iulie, te ghidăm să ajungi mai aproape de tine și nevoile corpului și sufletului tău: 10 zile împreună, cu timp pentru tine, 10 zile în care vei lucra diverse teme pentru a reuși să aduci mai multă liniște în toate planurile vieții tale.

Vezi mai jos întregul program!

Cum ne afectează stresul?

Stresul este un răspuns biologic al corpului nostru și cauzează producția hormonilor de adrenalină și cortizol. Deși e bun ca mecanism de apărare, pe o perioadă prelungită, stresul are consecințe negative asupra sănătății noastre: creșterea tensiunii arteriale, vase de sânge dilatate, anxietate, migrene, insomnie, capacitate redusă de concentrare și memorare, lipsa energiei, un sistem imunitar slăbit și predispunerea la infecții, creșterea în greutate sau pofte incontrolabile, creșterea apetitului (sau din contră, scăderea completă a lui). Pe scurt, stresul cronic ne afectează calitatea vieții și ne pune în pericol sănătatea.

Temele nerezolvate din viața noastră, lipsa contactului cu sine, conflictele, dar și alimentația și gândirea haotică, toate acestea pot fi surse de stres.

Cum te ajută acest program să fii din nou
bine cu tine?

Vei învăța despre stres din mai multe perspective, într-o abordare integrată: stil de viață sănătos (alimentație, hormoni, somn și alte obiceiuri benefice), neuroștiință (povestim despre frecvențele creierului și relaxare profundă), tehnici de relaxare, yoga, meditație, exerciții de respirație.

Reflectezi și rezolvi aspecte din viața ta care îți cauzează stres la un nivel mai profund: relația cu sine, relațiile cu ceilalți, viața profesională, frici neintegrate.

Înveți legătura dintre alimentație, hormoni, stres și cum ceea ce mănânci te poate susține să fii mai echilibrat, mai relaxat.

Înveți tehnici și instrumente care îți vor rămâne, ca să le poți folosi oricând ai nevoie; primești atât tehnici simple de relaxare și introspecție, pe care le poți folosi atât la birou, dar și pentru acasă.

Intri într-o comunitate de oameni cu aceeași intenție ca tine și care te vor susține să reduci simptomele de anxietate, depresie.

Ce primești?

Devii parte dintr-un grup de susținere (Facebook) sub îndrumarea noastră. Primești exerciții pe temele stabilite, sub formă de materiale video (înregistări profesionale) si PDF, care vor rămâne cu tine după terminarea programului pentru a îl putea relua oricând. 

Participi în conversații cu sens, care te ajută să reflectezi, transformi și integrezi. 

Investiția ta: 300 RON

Cu cine vei lucra

Ema Barbă
Fondator Bright Living

După o carieră de nouă ani în comunicare pentru educație, Ema a început să studieze practicile ce au ajutat-o să se vindece la nivel fizic (astm, imunitate scăzută), mental și emoțional. De trei ani, ghidează experiențe de conectare cu sine pentru sute de oameni din întreaga lume, de toate vârstele și condițiile fizice. A studiat peste 500 de ore la Sattva Yoga Academy, în Rishikesh, India, școală acreditată de Yoga Alliance, și are șase certificări în terapie prin meditație, în România. Este fondator Bright Living, un business social care sprijină accesul gratuit la practici pentru sănătate fizică și mintală pentru oameni din medii vulnerabile.

Andreea Teodor
Coach și Nutriționist

 În 2016 Andreea a studiat nutriția și health coaching-ul cu Institutul de Nutriție Integrativă din New York și școala canadiană Precision Nutrition, iar în 2019 s-a certificat în coaching transformațional urmând cursurile școlii Mind Learners. Totodată în ultimii 6 ani a participat la zeci de ateliere și workshops de dezvoltare personală, psihologie, emotional eating, body image, intuitive eating și body positivity. După multe războaie cu propriul corp, a înțeles că nu dietele sunt soluția, ci munca profundă la nivel emoțional, spiritual, dar și căutarea echilibrului personal.

Program pe zile
17 - 27 iulie 2020

Tema #1:
Stresul în corpul meu. Unde sunt acum?

Vineri, 17 Iulie, 19:30 - 21:00
Deschidere oficială program prin întâlnire LIVE pe Zoom cu Ema și Andreea. (Dacă nu poți participa, vei urmări înregistrarea de pe Zoom).

Workshop și informații despre stres, alimentație și echilibru hormonal, despre minte și undele cerebrale, neuroștiință.
Vineri, 17 Iulie, 19:30 - 21:00
Sâmbătă, 18 Iulie
Dimineața: Meditație înregistrată (nu live) pentru conectare cu propriul corp. Reflecție pe tema "Stresul în corpul meu".

Seara: Scurtă practică de Yoga înregistrată (nu live) pentru conectare cu propriul corp (potrivită oricărui nivel)
Sâmbătă, 18 Iulie

Tema #2:
Stresul în relația cu mine: încrederea și iubirea de sine

Duminică, 19 Iulie
Dimineața: Exercițiu self-coaching de jurnal - SCRIS

Seara: Meditație ghidată (înregistrare video)
Duminică, 19 Iulie
Luni, 20 Iulie
Dimineața: Sharing pe exercițiu de coaching & întrebări
Seara: Sesiune Q&A despre Yoga și meditație
Luni, 20 Iulie

Tema #3: Stresul în viața mea profesională

Marți, 21 iulie
Dimineața: Exercițiu coaching cu Andreea: depășirea conflictelor și a temelor nerezolvate - SCRIS

Seara: Vindecarea convingerilor limitative despre bani, muncă și valoarea personală, integrarea vieții profesionale în armonie cu cea personală (practică meditație ghidată - înregistrare video)
Marți, 21 iulie
Miercuri, 22 Iulie
Dimineața: Exercițiu reflecție - cum am grijă de mine în viața mea profesională - SCRIS Seara: Yoga la birou - exerciții de yoga pe scaun și practici de mindfulness / respirație pe care le poți aplica zilnic pentru relaxare, concentrare și productivitate. Înregistrare video
Miercuri, 22 Iulie

Tema #4: Stresul în relațiile cu cei din jur

Joi, 23 iulie
Dimineața: Exercițiu scris self-coaching cu Andreea despre setarea limitelor personale
Seara: Practică de respirație și Yoga pentru recuperarea puterii personale. Înregistrare video
Joi, 23 iulie
Vineri, 24 iulie
Dimineața: Q&A și suport

Seara: Yoga cu Ema și meditație pentru gestionarea conflictelor. Înregistrare video
Vineri, 24 iulie

Tema #5: Stresul și relația mea cu frica

Sâmbătă, 25 iulie
Dimineața: Exerciții scrise de lucru cu fricile și eliberare de anxietate prin self-coaching, reflecție și jurnal
Seara: Meditație ghidată pentru eliberarea fricilor - înregistrare video
Sâmbătă, 25 iulie

Tema #6: Echilibru și integrare

Duminică, 26 iulie
Dimineața: Exercițiu de self-coaching pentru integrare și găsirea echilibrului personal - SCRIS

Seara: Stabilirea intenției pentru viitor (meditație ghidată video înregistrată)
Duminică, 26 iulie
Luni, 27 iulie
Întâlnire de integrare pe Zoom cu Ema & Andreea, sesiune
Q & A (dacă nu poți participa, vei putea vedea înregistrarea zoom).
Luni, 27 iulie

Investiția ta - 300 RON

Devii parte dintr-un grup de susținere sub îndrumarea noastră. 

Primești exerciții pe temele stabilite, sub formă de materiale video (înregistări video profesionale) și PDF, care vor rămâne cu tine după terminarea programului pentru a îl putea relua oricând. 

Participi în conversații cu sens, care te ajută să reflectezi, transformi și integrezi. 

Investiția ta: 300 RON